Taxi Verboven Vracht

Transport chauffeurs met ADR-attest

Ervaring en professionalisme

Tvv biedt transportdiensten buiten de klassieke standaard. De chauffeurs van Tvv worden daarom geselecteerd op basis van hun ervaring en hun professionele houding. Ze beschikken allemaal over een getuigschrift voor ADR-transport. Om een betrouwbare service op te bouwen, zijn al onze chauffeurs vast in dienst.

U mag van hen verwachten dat ze:

  • stipt zijn
  • rustig en defensief rijden
  • steeds het nodige materiaal bij zich hebben om uw goederen te stuwen zoals het hoort
  • de tachograaf correct gebruiken
  • de hele dag door bereikbaar zijn
  • een bijkomende opleiding willen volgen in uw belang of in dat van Tvv
     

Duurzame samenwerking in het volste vertrouwen

Bij het transport van uw goederen vertegenwoordigt onze chauffeur u en uw bedrijf, en beïnvloedt hij uw imago. Dat beseffen we maar al te goed. Daarom zullen ze uw goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.

U mag van hen dan ook een grote flexibiliteit verwachten. Ze zijn het gewend om regelmatig voor verschillende klanten te werken en passen zich dus vlot aan aan uw specifieke behoeftes.

Wij moedigen duurzame samenwerkingen aan bij transport. Vele van onze klanten geraken zeer vertrouwd met hun vaste Tvv-chauffeur. Vaak vragen zij om die chauffeur dagelijks in te zetten, met de vrachtwagen van de klant en de chauffeur in het uniform van de klant.

 

Een job als chauffeur?

Wij zijn steeds op zoek naar goede chauffeurs met rijbewijs C. Is transport op maat iets voor jou? Interesse om deel uit te maken van dit sterke team? Heb je een ADR-attest of wil je er een behalen? Neem snel een kijkje op de pagina jobs.

Koninklijk besluit vakbekwaamheid van beroepschauffeurs van het goederenvervoer