Taxi Verboven Vracht

Van eenmalig transport tot vaste onderaannemer

Al sinds 1956 vervoeren wij bij transportbedrijf Taxi Verboven Vracht (Tvv) goederen exact zoals onze klanten het willen, als onderaannemer in transport of voor losse opdrachten.

Gevestigd in Wommelgem, zijn wij in de omgeving van Antwerpen hét bedrijf om te bellen wanneer u een transportprobleem heeft. 45 werknemers en 40 voertuigen staan klaar om uw goederen veilig en correct te transporteren wanneer u het nodig heeft.

Voordelen

Onder onze klanten rekenen wij zowel grote als kleine transportgroepen, KMO’s die zelf hun transport onder controle willen houden en alle andere bedrijven die nood hebben aan transport op maat of een (tijdelijke) transportpartner.

Voor velen onder hen is het een groot voordeel dat zij hun eigen vervoer kunnen blijven organiseren. U behoudt de controle en tegelijkertijd kunt u voertuigen met chauffeurs inhuren volgens behoefte. Dat zonder de vaste kosten die u zou hebben indien u eigen voertuigen zou kopen en chauffeurs vast in dienst zou nemen.

Transport, de volle 100% op uw maat

Tvv staat in voor elke vorm van transport op maat. Vaak gaat het om distributie op maat (leveren op tijd, gevaarlijke of breekbare goederen etc.). U bepaalt het volledige transportproces, tot in de kleinste details.

Ook sneltransport is een veelgevraagde dienst. Vaak bellen onze klanten om last minute een probleem op te lossen. Wij kunnen dan onmiddellijk een vrachtwagen en chauffeur beschikbaar maken. 

Enkele voorbeelden:

  • Uw eigen chauffeur is ziek
  • Een piek in de bestellingen
  • Normale distributie bijsturen of een fout rechtzetten
  • Een probleem in de productie en dringend een sneltransport nodig
  •  …

Verdere transportdiensten van Tvv zijn palletvervoer, ADR-transport en haventransport. Maar ook andere transportuitdagingen gaan wij niet uit de weg. Of het nu voor een eenmalige of langdurige samenwerking als onderaannemer in transport is.

Onze chauffeurs zijn degelijk opgeleid en gewend om zeer flexibel te werken. Zij passen zich vlot aan aan uw wensen en aan het kader van uw bedrijf. Veel klanten werken steeds samen met dezelfde chauffeur.

Neem voor meer praktische informatie zeker een kijkje bij onze aanpak.

Hebt u een vraag over ons of over onze diensten? Bel ons op 03/326 66 00 of gebruik het contactformulier