Taxi Verboven Vracht

Onze transportdiensten

Veelzijdig dienstenpakket

Tvv staat in voor zowat elke vorm van transportdienst buiten de klassieke standaard. Dit op vlak van tijd, maat, soort goederen, soort contract, speciale voorzorgen etc. De meeste klanten zetten Tvv in voor transportdiensten als sneltransport (last minute transport) en gespecialiseerd maatwerk. Maar wij gaan geen enkele transportuitdaging uit de weg. Wie een vaste partner zoekt bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket, maar u kunt ons evengoed eenmalig inzetten om een tijdelijk probleem op te lossen.  

Alle bestemmingen binnen de Benelux & Europa

Wij rijden naar alle bestemmingen binnen België en de rest van Europa. Omdat wij vaak sneltransport uitvoeren, komen onze klanten meestal uit de omgeving van Antwerpen of de Antwerpse haven. Maar uiteraard zijn wij ook anderen graag van dienst met onze transportdiensten. 

Transport op uw maat

In iedere situatie vertrekken we vanuit uw wensen en noden. ‘Maatwerk’ voor ons betekent dan ook transport precies zoals u het in gedachten had, en als het kan zelfs nog beter. U behoudt in ieder geval de controle over het volledige transportproces.

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw transportprobleem? Neem dan contact op met Tvv voor transportdiensten op maat.

Bijna alle goederen

Tvv vervoert bijna alle goederen voor u. Enkele voorbeelden: