Taxi Verboven Vracht

Transportservice op uw maat: de aanpak van Tvv

Uw transport zoals u het wil

Voor een vlekkeloze transportservice vertrekt Tvv altijd vanuit zijn missie “Goederen vervoeren zoals u het zelf zou doen”. Eerst en vooral luisteren we altijd goed naar hoe u uw goederen zelf vervoert en hoe u ze ideaal zou willen vervoeren. Op basis van die wensen voorzien wij voertuigen en chauffeurs. Wij streven er altijd naar om duurzaam maatwerk te leveren dat volledig voldoet aan uw wensen.

Lees er alles over op de pagina Transport op maat of bekijk onze verschillende transportdiensten.

 

U behoudt de controle

Het grote voordeel van dit maatwerk is dat u de controle behoudt. U maakt gebruik van onze transportservices volgens uw behoefte. En dat zonder de vaste kosten die u zou hebben aan eigen vrachtwagens of chauffeurs. U belt ons wanneer u het nodig heeft. Dat kan eenmalig of als vaste onderaannemer

 

Een transportservice in het volste vertrouwen

U kunt er steeds op rekenen dat de Tvv-chauffeurs professioneel met uw goederen omgaan en goed opgeleid zijn. Laden en lossen gebeurt veilig en volgens de geldende wetgeving. Ook handig voor u is het track and trace-systeem. Dankzij dit systeem kunnen we u op elk moment vertellen waar uw goederen zich exact bevinden.

Hebt u nog een vraag over de transportservice Tvv? Neem dan gerust contact op.